/om oss

Vi er en seriøs gjeng med pågangsvilje.

Vi er et dedikert team som verdsetter pålitelighet og ansvarlighet i alle våre forretningsforbindelser. Med åpen og gjennomsiktig kommunikasjon sikrer vi at våre kunder alltid er informert og fornøyd. Vi har en lidenskap for å levere arbeid av høyeste kvalitet og har som mål å være den foretrukne samarbeidspartneren og underleverandøren for våre kunder.

/Etablert

Vår historie

Oslo Riv AS ble etablert i 2021 med mål om å levere høykvalitets rivnings- og miljøsaneringstjenester til både private og offentlige kunder.

Siden den gang har vi vokst og utvidet vårt virkefelt til å omfatte alt fra mindre rivningsprosjekter til store og komplekse saneringsoppdrag. Vår suksess skyldes vår forpliktelse til å utføre arbeidet med høy presisjon og kvalitet, samt vår sterke fokus på å opprettholde gode relasjoner med våre kunder. Vi ser frem til å fortsette vår reise og bidra til å forme fremtidens rivnings- og saneringsindustri.

/mål

Våre mål

Vårt overordnede mål i Oslo Riv AS er å skape alltid fornøyde kunder. Vi forstår at fornøyde kunder er grunnlaget for vår suksess, og derfor gjør vi alt vi kan for å oppnå dette. Vi tar stolthet i å utføre vårt arbeid med høy presisjon og effektivitet, samtidig som vi ønsker å være anerkjent som ledende i alt vi gjør. Med denne ambisjonen i tankene, arbeider vi hardt for å overgå våre kunders forventninger og levere de beste rivnings- og miljøsaneringstjenestene på markedet.

/verdier

Verdiene som driver vårt arbeid

Kvalitet

Kvalitet er alltid vår høyeste prioritet, og vi streber etter å levere arbeid av høyest mulig standard.

Forpliktelse

Vi er forpliktet til å fullføre prosjekter med profesjonalitet og ansvarlighet.

Samarbeid

Samarbeid er nøkkelen til suksess i vår bransje, og vi jobber tett med våre kunder og partnere for å sikre best mulig resultat.

Pris og tid

Pris og tid er også viktige faktorer for våre kunder, og vi tar disse hensynene på alvor i alt vi gjør.

Kundeservice

Kundeservice er en viktig verdi for oss, og vi sørger for å holde våre kunder informert og fornøyd gjennom hele prosessen.

Kom i kontakt idag